Fasadni sistemi

Kompletni sistemi, zaključni sloji, stiropor, dodatki in pritrdila.

Fasadni sistemi

Za svojo družinsko hišo ponavadi ne iščemo najcenejše fasade. Vemo, da bomo v hiši še dolgo in svoj denar hočemo pravilno naložiti. Želimo kakovostno fasado iz dobrih materialov in dobro narejeno, seveda po dostopni ceni. Fasado, ki dobro izolira, nudi zdrave bivalne razmere, je izdelana iz naravnih in okolju prijaznih materialov, požarno varna, dobro zvočno izolira, preprečuje razraščanje alg in plesni ter nudi izvrstno zaščito pred točo.

fasada ceresit ceretherm

Ceresit fasadne sisteme sestavljajo elementi, ki so že pripravljeni za vgradnjo ali pa jih je zelo enostavno pripraviti. Pri tem se dopolnjujejo z izolacijskim materialom, ki je lahko stiropor ali pa mineralna volna. Oba materiala imata zelo dobre izolacijske lastnosti, kot tudi dobro odpornost na udarce, neugodne vremenske razmere in na negativne mikrobiološke vplive (plesen in alge).

fasadni sistemi baumit
BAUMIT Openfasadni sistem
baumit open

Baumit open sistem združuje najboljše lastnosti fasadnih sistemov: optimalno paroprepustnost, visoko toplotno in zvočno izolativnost, enostaven način vgradnje. Homogenost omogočajo ostale komponente sistema, ki so prilagojene paroprepustnosti izolacijskih plošč. Zahvaljujočzaključnemu sloju NanoporTop sistem odlikujejo tudi nižjii stroški vzdrževanja fasade, saj je zaradi uporabljene nanotehnologije fasada bolj odporna na vplive okolja in ostaja dalj časa čista. Fasadni sistem Baumit open je primeren tako za toplotne prenovekot novogradnje. Priporočamo ga pri izolaciji pasivnih in nizkoenergijskih hiš.

BAUMIT Profasadni sistem
baumit pro

Fasadni sistem Baumit Pro je ekonomična in okolju prijazna odločitev. Ponuja enostavne rešitve, ki ustrezajo evropski smernici ETAG 004. Razvoj in znanje na področju fasadnih sistemov smo prilagodili širšemu trgu in ustvarili cenovno dostopen sistem. Baumit Pro je fasadni sistem z EPS ali mineralno volno (lamelami) in je primeren tako za novogradnje, kot za prenove. Je naložba, ki se obrestuje.

fasada jubizol eps

JUBIZOL EPS FASADA je univerzalni fasadni toplotnoizolacijski sistem, pri katerem je osnovni omet z zaključnimi zaščitnimi in dekorativnimi sloji vgrajen neposredno na toplotnoizolacijsko oblogo. Lahko ga vgradimo na nove in stare objekte kakršnekoli namembnosti. Podrobnosti si oglejte na spletni strani proizvajalca.

- Jubizol EPS fasada - tehnični list

fasadni sistemi demit

Podjetje Demit je vstopilo v 40. leto odkar proizvajajo in vgrajujejo fasade, zato vedo, da lahko na trajnost in funkcionalnost fasade zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ker je investicija v fasado finančni zalogaj, je pomembno, da veste, da je investicija v DEMIT fasado prava in varna naložba.

DEMIT Originalfasadni sistem
demit original

Preizkušen, zanesljiv in trajen fasadni sistem, ki zagotavlja najvišjo stopnjo toplotne zaščite objekta, omogoča zdravo in udobno bivalno klimo in tvori učinkovito zaščito ovoja stavbe pred vremenskimi vplivi. Posebnost sistema so posebej izdelane fasadne plošče DEMIT Original, ki so zarezane v rastru 10x10 cm kar zagotavlja fasadi izredno dolgo življenjsko dobo. Za trajnost fasade pa je pomembno tudi, da se za lepljenje uporablja kvalitetno lepilo, za armiranje pa izredno elastična in na vremenske vplive odporna malta.

DEMIT UNI Effectfasadni sistem
demit uni effect

Fasadni sistem DEMIT UNI Effect je cenovno ugoden in enostaven za vgradnjo. Za lepljenje in armiranje se uporablja isti material - DEMIT Uni [effect] lepilna malta, ki je obogatena z mikroarmirnimi vlakni. Sistem izpolnjuje vse gradbeno-fizikalne in druge tehnične in estetske zahteve, predvsem pa dobro ščiti objekt pred toplotnimi izgubami, vremenskimi vplivi in s tem podaljšuje življenjsko dobo objekta.

DEMIT TIMPORfasadni sistem
demit timpor

Preizkušen, zanesljiv in trajen fasadni sistem, ki zagotavlja najvišjo stopnjo toplotne zaščite objekta, omogoča zdravo in udobno bivalno klimo in tvori učinkovito zaščito ovoja stavbe pred vremenskimi vplivi. Posebnost sistema so fasadne plošče DEMIT Original Graphite 032, z izboljšano izolativnostjo in parapropustnostjo. Za trajnost fasade pa je pomembno tudi, da se za lepljenje uporablja kvalitetno lepilo, za armiranje pa izredno elastična in na vremenske vplive odporna malta.

 

 


Vse za fasade

 

Že dolgo velja, da dobra fasada ni zgolj lepa, temveč mora biti tudi uporabna. To pomeni da mora skrbeti za uravnavanje vlage v prostoru in ustvarjati ustrezno bariero za prehod bodisi mrzlega ali pa vročega zraka v bivalne prostore. Zato je pomembno izbrati tak sistem, ki vse to omogoča. V naši trgovini vam nudimo vse potrebne produkte za izdelavo vrhunske fasade.

scroll up