Vodovod in ogrevanje

Program Geberit

Podometni sistemi Geberit

  • Podometni sistemi Geberit

Svoboda za kopalnico.

Geberit Duofix vključuje obsežno ponudbo sanitarnih rešitev z univerzalnimi in samonosnimi montažnimi elementi za vgradnjo v suhomontažne konstrukcije. Primerne so za vgradnjo v predelne stene, notranje stene montažne izvedbe ter predstene delne višine in višine prostora, uporabiti pa jih je mogoče v novogradnjah in pri prenovah.

Montažni elementi Geberit Kombifix nudijo rešitev za montažo sanitarnih sistemov v masivno gradnjo. Montažni elementi so na voljo za vse običajne sanitarne objekte. Elementi so predvideni za nadometno uporabo pred zidanimi ali betonskimi stenami.

Montažni elementi za vso sanitarno opremo

Na voljo so elementi za viseča stranišča in Geberit AquaClean ter za priključitev Geberit DuoFresh za odvajanje neprijetnih vonjav. Montažni elementi so na voljo tudi za fazonske kose za kopalne kadi in prhe ter za odvodnjavanje prh s stenskim odtokom. Na voljo so tudi montažni elementi Geberit Duofix za pisoar in bide, za kotno montažo visečih stranišč ter kot pritrdilne plošče za namestitev podpornih držajev v kopalnicah brez ovir.

Rešitve po meri za skorajda vse gradbene situacije

Geberit Duofix nudi rešitve po meri za pritrditev na mestu vgradnje. Sistemske tračnice in stojala omogočajo oblikovanje celostnih inštalacijskih sten, ki jih je mogoče kot sistemske stene Geberit Duofix uporabiti v katerikoli standardni gradbeni situaciji in hkrati prilagoditi za izpolnjevanje posebnih zahtev.

Strokovnjak za masivne gradnje

Geberit z montažnimi elementi Geberit Kombifix nudi rešitev za masivne gradnje. Montažni elementi so bili oblikovani za uporabo v nadometnih inštalacijah pred zidanimi ali betonskimi stenami.

Hitra in celostna montaža na mestu vgradnje

Montažni elementi Geberit Kombifix omogočajo dolgoročno izjemno zanesljivo delovanje. Montažni element Geberit Kombifix za viseča stranišča je ob dostavi iz tovarne že opremljen z vsemi dodatki, vključno z zvočno izolacijskim setom, odtočnim priključnim kolenom, polnilnim segmentom in pritrdilnim materialom za hitro, preprosto in celostno montažo na mestu vgradnje. Vsi elementi Kombifix za stranišča so primerni za Geberit AquaClean.

Elementi so na voljo za viseča stranišča, umivalnike, pisoarje in bideje.

Podometni splakovalniki Geberit že 50 let dokazujejo svojo zanesljivost in so že bili nameščeni milijonkrat širom po svetu. Določajo standarde na področju varčevanja pitne vode. Nadometni splakovalniki Geberit dopolnjujejo straniščne sisteme. Geberit s seti za predelavo zagotavlja, da lahko tudi starejši modeli varčujejo z viri in so primerni za sodobne zahteve uporabe.

scroll up